David Tomàs aconsegueix un magnífic segon lloc a Xest i es manté tercer de la general de l'estatal

Al Cicuit de la Comunitat Valenciana, on es va disputar la sisena prova puntuable per al Campionat Estatal de 250 cc de motociclisme, David Tomàs (Honda By Queroseno) va demostrar el seu bon moment de forma arribant en segon lloc a la línia de meta, per darrera d’Àlex Debón (Aprilia). El mateix Debón es va mostrar intractable i ja es va alçar com a campió estatal de 250 cc, mentre David de Gea (Yamaha) es va fer amb el sots-campionat tot i quedar per darrera de Tomàs. En un final molt disputat, el pilot mataroní es va fer amb la segona plaça de la cursa superant a De Gea i a David García (Honda). Aquest últim havia entrat segon a falta d’una volta, però l’ambició de Tomàs, que no vol cedir el tercer lloc de la general, el va permetre superar al seu rival directe.

Gràcies a aquest magnífic resultat a Xest, Tomàs pot respirar una mica més tranquil, ja que amb 17 punts d’avantatge sobre García o té tot de cara per acabar adjudicant-se el tercer lloc de l’estatal. Aquest diumenge es disputa la darrera prova, al circuit de Jerez, on Tomàs intentarà perllongar el seu bon moment i repetir aquest segon lloc, ja que superar l’Aprilia de Debón és molt complicat degut a la seva superioritat mecànica.