David Tomàs puja al tercer graó del podi a Xest

Al circuit de Xest, on es va disputar diumenge la tercera prova puntuable per al campionat estatal de 250 cc de motociclisme, David Tomàs (Honda By Queroseno) va assolir la tercera plaça. El seu primer podi de la temporada ha col.locat al pilot mataroní en tercer lloc de la classificació general, per darrera dels també mundialistes Debon (Aprilia) i de Gea (Yamaha).

Tomàs es va mostrar molt satisfet pel resultat obtingut, ja que finalment, amb l’ajuda de l’equip, va poder superar els problemes que havia tingut durant els entrenaments. A més, tot i sortir des de la setena posició de la graella, va poder recuperar posicions amb certa facilitat i va aconseguir enllaçar amb els pilots capdavanters en poques voltes. Hi va haver una dura pugna per la segona plaça amb David de Gea, però finalment el pilot murcià va aprofitar les febleses del mataroní en el tram anterior a l’entrada a recta per agafar uns metres que serien definitius.

La classificació final de la prova reflecteix la victòria de A. Debon (Aprilia) amb un temps de 31:33.622, el segon lloc de D. de Gea (Yamaha), que va entrar a gairebé cinc segons del vençedor, i la meritòria tercera plaça de D. Tomàs (Honda), a menys d’un segon de David de Gea. Amb els 40 punts sumats fins al moment, el pilot mataroní es queda a 35 punts de Debon i a 20 de de Gea, primer i segon classificats respectivament del campionat d’Espanya de 250 cc.