El CN Mataró Quadis primer "superlíder" en tennis taula

L'equip mataroní ha guanyat els dos partits que jugava a Castella

L’equip del CN Mataró Quadis, que compta amb dues cares noves enguany, ha començat la lliga de la Superdivisió Femenina guanyant dos compromisos jugats a domicili en terres castellanes.El dissabte es va enfrontar amb el Collosa de Valladolid en el que fou un partit duríssim i molt igualat, i on les noies del Centre van haver de remuntar un desavantatge de 2-0, ja que les locals varen guanyar els dos primers partits portades per un sorollós públic. La reacció del Quadis no es va fer esperar i Liu Chang, la nova jugadora xinesa, va donar el primerpunt, i després en el doble i en el següent individual de Gàlia Dvorak van donar la volta la marcador. L’equip local encara va reaccionar i va igualar al matx a 3, en el matx entre les dues xineses, i en el darrer partit, amb la tensió a flor de pell, l’altra jugadora fitxada aquesta temporada, l’anglesa Joanna Parker, va aconseguir el punt definitiu que donava la victòria al CN Mataró-Quadis.El diumenge, les jugadores del Centre es varen desfer del Club TT de Burgos per un 4-0 sense pal·liatius. Les nostres no varen donar cap tipus de concessió a un equip que es va veure impotent per aturar l’allau de joc del Quadis que va guanyar tots els partits disputats. La Gàlia, la Liu Chang i la Joanna Parker varen deixar mostres de la seva enorme classe davant un contrincant que es va veure superat en totes les facetes del joc.

COLLOSA VALLADOLID- CN MATARÓ 3-4

Yun Shang- Gàlia Dvorak 3-1Ntoulaki- Joanna Parker 3-1Solichero- Liu Chang 0-3Yun Shang/Ntoulaki- Gàlia Dvorak/Liu Chang 2-3Ntoulaki- Gàlia Dvorak 0-3Yun Shang- Liu Chang 3-1Solichero- Joanna Parker 0-3

BURGOS- CN MATARÓ 0-4

Panadero- Liu Chang 0-3De las Heras-Gàlia Dvorak 0-3Magda Cichocka- Joanna Parker 0-3Panadero/De las Heras- Liu Chang/Gàlia Dvorak 0-3.

Consulta la classificació a EL MARCADOR