Triomf memorable del Quadis que es fica a la final

Victòria memorable davant del CN Barcelona que permetrà viure demà un dissabte sensacional a les instal·lacions del CN Mataró

Després de la victòria d'ahir de les noies davant del Mediterrani, els nois del CN Mataró Quadis no han volgut ser menys i han derrotat a tot un Club Natació Barcelona, que fins ara sempre havia guanyat aquí a Mataró, per ficar-se a la final de la cinquena edició de la Copa Catalunya, que es disputarà demà a la 1 del migdia, després de la femenina que tindrà lloc a 2/4 de 12... Serà un gran dissabte amb els dos equips mataronins en acció!

Serà aquesta la primera vegada que l'equip mataroní juga la final des de que la competició es disputa en el format actual, tot i que la temporada 1997-98 s'havia jugat la final de l'anomenat Campionat de Catalunya, perdent-la davant del Mediterrani a la piscina Sant Jordi.

Consulta els resultats de la Copa Catalunya a El Marcador

I aixó que el partit no ha començat pas bé. Els "cenebistes" resolien molt fàcilment tots els seus atacs i davant d'una defensa molt feble s'avançaven amb un clar 5-2 (els barcelonins jugaven com a locals) al primer quart. Al segon quart el quadre mataroní ha començat a millorar i dos gols del nou fitxatge Fran Fernàndez situat a la posició de boia han permès arribar al descans amb un marcador de 8-6 encara desfavorable, però esperançador.

Canvi a la porteria al descansAl descans s'ha produït el canvi a la porteria local de Jordi Fernàndez, que no tenia la seva tarda, pel jove Mario Lloret, i com sol passar en aquests esports d'equip amb porter, on no se sap si el porter atura perquè els seus companys defensen millor, o si la defensa actua millor perquè el porter atura, però la qüestió és que l'atac barceloní s'ha començat a bloquejar, i al final del tercer quart la diferència ja era mínima.

Gran actuació de Mario Lloret

 

Després en el darrer tram el bloqueig ha estat absolut i l'actuació de Mario Lloret, i també de la defensa, portentosa, com ho demostra el fet que els cenebistes no poguessin marcar en 13 atacs consecutius, dos d'ells en superiotat, han permès que l'equip d'Ernest Gil i Beto Fernàndez capgirés el marcador a falta de un minut i mig, després d'un gol de penal de Nicholas O'Halloran, i un altre sensacional de Blary a la boia en jugada assajada, després que els tècnics locals haguessin demanat temps mort en tenir jugada d'home de més en un moment clau. Els nervis dels barcelonins s'han fets palesos i han fallat una altra jugada de superioritat, permetent que l'holandès Wiwo marqués el gol de la tranquil·litat a falta de mig minut per acabar. El darrer gol ja era pura anècdota. La sorpresa s'havia consumat! Demà a la final espera l'intocable Barceloneta, que s'ha desfet còmodament per 5-14 del Sabadell.

CN BARCELONA- CN MATARÓ QUADIS 11-12

CN BARCELONA: Aguilar porter, Campbell (1), Reixach (1), Perrone, Clos, Sziranyi (1), Cotteril (1 de p.), Ahullo, Esteller (1), Estrany (2), Mallarach (3, 1 de p.), Rodríguez (1).CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez i Mario Lloret porters, Gabi Tébar, Fran Sànchez (2), Nocholas O'Halloran (2, 1 de p.), Romain Blary (2), Josep Picas, Albert Garcia, Pau Bach, Àlex Codina (1), Jordi Garcia, Fran Fernàndez (3), Wiwo Gerritze (2).PARCIALS: 5-2; 3-4; 2-3; 1-3.JUGADES D'HOME DE MÉS: El CN Barcelona n'ha disposat de 7 aprofitant-ne 4, i a més els dos penals marcats, i el CN Mataró 11 de les quals n'ha aprofitat 6, a part del penal marcat.MARCADOR: 0-1 FRAN FERNÀNDEZ xut exterior en superioritat; 1-1 Mallarach de penal; 2-1 Esteller de contraatac; 3-1 Reixach xut exterior en superioritat; 3-2 CODINA boia en superioritat; 4-2 Campbell boia; 5-2 Estrany xut extreior en superioritat; 6-2 Mallarach contraatac; 6-3 FRAN SÀNCHEZ contraatac; 6-4 WIWO GERRITZE xut exterior en superioritat; 7-4 Rodríguez xut exterior en superioritat; 7-5 FRAN FERNÀNDEZ boia en superioritat; 8-5 Estrany xut exterior; 8-6 FRAN FERNÀNDEZ boia; 8-7 BLARY boia; 9-7 Mallarach boia; 10-7 Cotteril de penal; 10-8; O'HALLORAN xut exterior en superioritat; 10-9 FRAN SÀNCHEZ palmeig a la boia; 10-10 O'HALLORAN de penal; 10-11 BLARY boia en superioritat; 10-12 WIWO GERRITZE xut exterior; 11-12 Sziranyi boia.