Covenant + XMH + E.G.O. 7

Covenant + XMH + E.G.O. 7

Dissabte 7 - 20.20 horesSala Bikini - Barcelona

La banda sueca combina de manera excepcional futurisme i tradició. Covenant segueixen la línia marcada pels pioners de l'Electro-Pop, com Kraftwerk i Human League, filtrada amb la més avançada música de ball i adornada amb elegants melodies.

Sent una constant en la seva carrera han evolucionat un cop més en el seu so, incorporant diverses influències del món de la música electrònica. Berlín i Helsingborg són les ciutats que els membres de Covenant han triat per viure: Eskil Simonsson gaudeix de la diversitat cultural de la capital germànica i la seva apassionant escena underground; Simonsson és un declarat fanàtic de la música i sempre aquesta explorant les més diverses tendències dins la música electrònica; i Joakim Montelius, que va viure una temporada a Barcelona es declara un enamorat de la ciutat comtal.

 

 

Covenant va començar el 1993 i el 1994, van editar el seu primer àlbum, “Dreams of a Cryotank”, i “Sequencer” el va seguir en1996, convertint-se en un clàssic del gènere. Dos anys més tard “Europa” va ser editat i “United States of Mind” en el 2000, amb el que van començar  a coquetejar amb el pop.

En "Northern Light" (2002), Covenant ha aconseguit donar tota la seva esplendor i dimensió a la seva música. L’àlbum és una autèntica meravella, on hi ha espai per a hits omple pistes i moments malenconiosos.

“Skyshaper” (2006) va venir a confirmar el segell d’identitat de la banda. Un cop més combinen passatges pop amb potents bases electròniques, en un punt mitjà entre el Body Music més tradicional i el Techno més avantguardista.

Covenant - Bullet