El Quadis supera amb comoditat el Mediterrani

El CN Mataró ja porta set jornades sense perdre, amb 19 punts de 21 possibles

L'equip d'Ernest Gil i Beto Fernàndez continua la seva marxa majestuosa i després d'aquella inesperada derrota a Pamplona a la cinquena jornada, ha encandenat set jornades sense perdre, culminades el passat dissabte amb una clara victòria davant del perillós Mediterrani, davant del qual s'havia perdut en el primer partit del campionat.

El partit va començar amb l'equip visitant demostrant que venia a buscar el triomf, però ben aviat el seu gol inicial va ser contrarestat per l'equip local que ja es va posar amb 3-1, dins del primer quart, augmentant després l'avantatge fins el 6-2 dintre del segon. L'equip local ho estava brodant amb molt bona defensa, que anul·lava a Dani Ballart, l'ex-internacional i jugador més perillós del "Medi", i treballant molt bé les jugades d'atac fins a trobar posicions fàcils de xut.

Però els barcelonins no es van rendir i, enmig d'un partit força dur que va tenir 25 exclusions en total, van reduir fins el 6-4 només iniciar-se el tercer quart. Van arribar les expulsions de Fran Sànchez per un costat i Dani Ballart per l'altre, que tot i el bon partit del local, acabarien pesant més en el bàndol visitant. Les rotacions que es produïen a l'equip local van permetre mantenir un alt ritme i el braç de l'australià O'Halloran va fer la resta, junt amb el gran treball de Blary a la boia i les bones aturades de Jordi Fernàndez, sobretot un penal a poc d'acabar el tercer quart que hauria pogut posar el 8-6 al marcador. No va ser així i dos gols ràpids a l'inici del darrer quart van posar un 10-5 que ja ho deixava tot decidit, i permetia que el CN Mataró augmentés el seu avantatge a la classificació sobre el cinquè classificat.

CN MATARÓ QUADIS- MEDITERRANI 11-7

CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Pau Bach, Fran Sànchez (2), Nicholas O'Halloran (4), Romain Blary (1), Pei Garcia, Josep Picas (1), Kiku Garcia (1), Àlex Codina (1), Jordi Garcia, Marc Roca i Marko Dragcevic (1). 13 exclusions.MEDITERRANI: Gómez, Cabanas, Angelats, Marcos (2), Maitland (2), Ivan Idarraga (2), Ballart, Cercadillo, Brugarolas, Yàñez (1) i Nieves. 12 exclusions.ÀRBITRES: Iñesta i Trojan.PARCIALS: 3-2, 3-1, 2-2, 3-2.