Gàlia Dvorak, plata en dobles i bronze en individual als campionats d'Espanya

Prèviament el CN MATARÓ QUADIS havia assolit el bronze a la Copa de la Reina per equips

El Dilluns de Pasqua es va iniciar a Burguillos (Sevilla) el Campionat d’Espanya Absolut de tennis taula, en les diferents modalitats en que s’estructura la competició d’aquest esport.  Per començar, i tal com ja havíem informat la setmana passada, la competició per equips va deparava una medalla de bronze per al CN Mataró Quadis, després de derrotar el Cassanenc per 3-1 en quarts de final i de perdre en semifinals davant del Vic per 3-1.

A la competició de dobles Gàlia Dvorak va assolir la medalla de plata fent parella amb Sara Ramírez, caient a la final amb la parella de les "xineses-espanyoles" Shen Yan Fei- Zhu Fang, que amb la seva nacionalització han encarit el mercat dels títols en tennis taula. Les fins ara habituals campiones van caure per 1-3 (8-11, 9-11 11-7 i 4-11), després de vèncer a semifinals per 3-0 a Carmen Solichero i Ma Carmen Gallo (11-7, 12-10 i 11-4).

A la competició individual, la Gàlia va estar a punt d’aconseguir la final, però la seva companya de dobles i històrica rival, Sara Ramírez, va poder imposar-se en el setè i definitiu set d'una dramàtica semifinal (11-7, 8-11, 5-11, 5-11, 11-6, 11-8 i 6-11) i va deixar la Gàlia amb la medalla de bronze. Anteriorment, Gàlia Dvorak s’havia imposat clarament per 4-0 a la vigatana Nadina Riera a quarts de final.

Hora dels preolímpicsDesprés d’aquest campionat és l’hora dels pre-olímpics: Gàlia Dvorak participarà al torneig qualificador europeu a la ciutat francesa de Nantes del 2 al 6 d’abril, en tan que Wu Xue ho farà en el torneig qualificador llatinoamericà a la capital dominicana Santo Domingo del 30 de març al 6 d’abril.