35a Exposició de Bolets del Maresme

Aquest dissabte a la tarda, es posa en marxa la Mostra de Bolets del Maresme 2019, que es perllongarà durant tot el cap de setmana

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 06 Novembre 2019 16:27

Instagram Tot a taula 2018/2019, mostra bolets

Aquest dissabte a la tarda, es posa en marxa la Mostra de Bolets del Maresme 2019, amb l'exposició representativa de bolets que podem trobar a la comarca a inicis de novembre. A més dels bolets, hi haurà panells informatius sobre les principals característiques d’aquests singulars organismes i el paper que juguen en el medi natural perquè aprenguem a respectar-los, amb un programa específic per a famílies i escolars.

Programa d'activitats

L’exposició començarà amb la tradicional sortida a buscar bolets del dia 9 al matí. La duran a terme voluntaris que després seleccionaran i classificaran els bolets amb l’ajuda dels experts de la Delegació de la Serralada Litoral i el Dr. Enric Gràcia. També s'han programat tallers, activitats familiars i activitats per a escoles.

Pots consultar-les al web Culturamataro.cat.

La mostra està organitzada per  la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró i la Delegació de la Serralada Litoral Central (ICHN). Podrà visitar-se fins al 15 de novembre de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 15 a 19 h; divendres de 9 a 14 h; i dissabtes i diumenges de 10 a 21 h.

Fira de Tardor
Els dies 9 i 10 de novembre també hi haurà una selecció de parades de productes artesanals com formatges, coques, xocolates, mel i embotits. Serà a la plaça de l'Ajuntament, de 10 a 21 h. Hi haurà espectacles i tallers per a la mainada.