Ca la Ceci: el restaurant peruà de Mataró

El primer peruà de Mataró canvia de local per establir-se al centre de la ciutat, davant del mar

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 31 Octubre 2019 09:56

Instagram Tot a taula 2018/2019, ca la ceci

El primer peruà de Mataró ha canviat de local per establir-se al centre de la ciutat, davant del mar, on la llum  sempre entra dins el local.

És un restaurant petit, de dotze taules, decorat amb gust i on les estovalles marquen el color de la terra. Fidel a l'estil de cuina casolana heredat de la seva àvia, la Julia Elvira, de qui va aprendre la “sazón”, tradicional del Perú, la Ceci ha sabut reunir diferents plats plens de gust que no ens deixaran indiferents.

Cuina de foc lent, sense presses, on barreja les diferents cultures que han anat enriquint el Perú. Ceviches, "sudado" de llobarro, orades fregides a “lo macho", arrossos de marisc, de pollastre o de verdures, saltats al wok, tempures a la mostassa, de calamar o de marisc. Sense oblidar la verda "ocopa" o la groga "huancaina". "Lomo saltado" fet amb la llata de la vedella; i la gran "causa limeña", un pastís de patata amb tonyina, alvocat, pèsols i pastanaga d'allò més refrescant!

Instagram Tot a taula 2018/2019, ca la ceci
Els productes són naturals i de qualitat i només treballen amb els botiguers de Mataró, fugint dels  grans distribuïdors.
Aquesta chimbotana va aterrar al nostre país ara farà quinze anys, sola i amb les butxaques plenes de sal i pebre i una mica de picant, ara només vol que tots els clients marxin amb la panxa contenta. Salut!

Instagram Tot a taula 2018/2019, ca la ceci

Postres cassolans fets cada matí
Pionono, tres leches, pai de limón, pastís de xocolata, crema volteada.
I la novetat de la tardor: Cheesecake de maduixes

FOTO 4

Podeu gaudir de cerveses peruanes com la Cuzqueña o Pilsen Callao i també de la refrescant Ca La Ceci,  artesanal de Mataró.

La nostra especialitat

Instagram Tot a taula 2018/2019, ca la ceci

Ceviche de Corball

Preparació: Peix marinat amb suc de lima espremuda, sal, pebre, all, ceba i coriandre. No hi pot faltar l’acompanyament: camote, iuca, choclo, blat de moro torrat, ají limo i yuyo.

Ca  la Ceci
Avd. del Maresme 327. T. 935 128 661
Instagram: ca_la_ceci
Horari: De dimarts a dissabte: 13.00 a 15.30 i de 20.30 a 22.30 h.
Diumenge: de 13.00 a 15.30 h.