La festa de la pagesia arriba al Maresme

"Benvinguts a pagès" té com a eix central les visites gratuïtes a granges, explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres del país

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dissabte, 01 Juny 2019 08:56

Instagram Tot a taula 2018/2019, benvinguts a pagès

Aquest cap de setmana se celebra la quarta edició de "Benvinguts a pagès", la gran festa de la pagesia catalana que tindrà lloc arreu del país i que permetrà experimentar la vida a pagès, redescobrir l’origen dels productes que es consumeixen cada dia i omplir el rebost. L’esdeveniment té com a eix central les visites gratuïtes a granges, explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres del país, que es complementen amb la implicació de restaurants i allotjaments, així com amb la programació de nombroses activitats divulgatives.

En concret, a la comarca del Maresme hi prendran part catorze explotacions, quatre restaurants que oferiran el menú "Benvinguts a pagès" i cinc activitats complementàries (fires gastronòmiques, visites guiades, col·loquis, concerts, passejades i exposicions, entre altres iniciatives), que es poden consultar ja al web www.benvingutsapages.cat.

Com a novetat, en aquesta edició, les rutes de cap de setmana es mantindran durant tot l’any i permetran viure l’experiència "Benvinguts a pagès" més enllà de demà i diumenge. Els itineraris cobreixen diferents comarques i són de temàtica diferent depenent de cada territori, en què s’inclouen productors, restaurants, allotjaments, activitats i altres visites.