Maduixes a tot hora a Sant Pol

La Fira de la Maduixa de Sant Pol torna aquest cap de setmana

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 09 Maig 2019 10:54

Instagram Tot a taula 2018/2019, fira maudixa sant pol

La Fira de la Maduixa de Sant Pol torna renovada i amb noves propostes engrescadores per a tothom. Aquest cap de setmana dolç començarà divendres a la Biblioteca de Can Coromines amb el concurs de pastissos i postres de maduixa. Un petit certamen gastronòmic que crea expectació entre els pastissers amateurs que s’hi presenten.

Serà l’endemà, dissabte 11, quan començarà pròpiament la Fira de la Maduixa d'aquest any. Durant dos dies, la plaça Torrent Arrosser serà l’escenari de diferents parades de productors locals de maduixa i diversos tallers per a tota la família.

Entreteniment infantil i ritmes contagiosos

Juntament amb la maduixa, els infants seran els indiscutibles protagonistes d’aquestes jornades. Dissabte al migdia tindrà lloc l’espectacle de titelles “Xefs”, i a la tarda, de 17 a 20 h, hi haurà jocs inflables i un berenar infantil. A més, diumenge podran gaudir dels tallers organitzats per l’AMPA de l’Escola Sant Pau.

Instagram Tot a taula 2018/2019, fira maudixa sant pol

Amb un munt d'activitats!

El ventall de possibilitats que es trobaran els adults que visitin la Fira de la Maduixa de Sant Pol anirà des de les visites guiades, passant per la tarda de còctels, sucs i batuts de maduixa, música en viu i altres actuacions com la que oferiran els Bastoners de les Guilleries diumenge al migdia i amb què finalitzarà la programació d’aquest 2019.