Un 8 per cent més de tapes

El Gremi d'Hostaleria fa una bona valoració de la darrera ruta

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 15 Novembre 2018 11:44

Instagram Tot a taula 2018 - va de tapes

Un cop celebrada la Ruta de la Tapa a Mataró, entre els dies 18 a 28 d’octubre, l'organització fa una valoració positiva d’aquest nou format de la Ruta de la Tapa que el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme ha organitzat per segon any consecutiu i que vol consolidar a la capital del Maresme.


L’objectiu d’aquesta ruta era fer més participatiu el certamen en l'àmbit territorial i fomentar el consum de les tapes en general com a nou model gastronòmic en creixement. L’organització comptabilitza en 16.500 les unitats que s’han servit al llarg dels deu dies que ha durat el certamen.

El Gremi ja està treballant en les novetats que inclourà per al 2019, entre elles el desdoblament de la ruta

Tot i això, la resposta del públic ha estat desigual en funció de diversos factors. D’una banda, la diferència horària entre les diferents tipologies d’establiment: bar, restaurant, restaurant-bar o comerç amb degustació. De l’altra, la selecció de la tapa a servir que fa cada establiment.
Enguany, però, el certamen s’ha vist marcat també pel mal temps que va fer el segon cap de setmana, fet que possiblement ha limitat el creixement previst. Aquest any hi han participat també 20 establiments de la ciutat.