Cerdanyola, cita ineludible amb ruta de tapes pròpia

El barri reivindica la tradició dels seus restaurants oferint quinto d'Amstel i tapa a 2,5 euros entre el 8 i el 18 de novembre

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 08 Novembre 2018 13:09

Ciutat 2017/2018, cerdanyola tapes

L'Associació de Veïns de Cerdanyola, a través de la seva vocalia de promoció, ha organitzat en col·laboració amb diferents bars i restaurants del barri una activitat per dinamitzar el comerç: la seva pròpia ruta de tapes.


L'objectiu és aconseguir que Cerdanyola, com a segon barri en importància de Mataró, sigui més conegut per les seves iniciatives cíviques i comercials que per ser un raval de la ciutat –a més d'intentar contribuir a generar sentiment de pertinença al barri entre els veïns i veïnes–. L'esdeveniment escollit és una ruta gastronòmica per diversos bars del barri que s'han adherit a aquest esdeveniment anomenat “Cerdanyola va de Tapes”.

La ruta es podrà fer del 8 al 18 de novembre i vol fer valer la llarga tradició de molts dels bars d'aquest barri en l'elaboració de tapes. En aquesta ocasió, a més, els establiments competeixen per guanyar el premi de la millor tapa mitjançant un concurs.

Hi haurà dos premis atorgats pels patrocinadors per als establiments que ofereixin les millors tapes segons el parer dels clients.

Ciutat 2017/2018, cerdanyola tapesEls bars que hi participen són: Liverpool, Nou 2.000, Nou València, Acuario, Burriach, Herbel, Boca2, Nilo, Córdoba, Cantarero, Ca la Ceci, Glop, Nou Bellavista.