Sushi Ya, qualitat a l'abast. Pizza Ya, aposta artesana

Ara, Pizza i Sushi en una sola comanda

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 19 Octubre 2018 00:00

S'ha acabat la discussió: Segurament alguna vegada hi ha hagut disputa sobre què demanar per sopar o dinar a casa, sigui amb els amics o la família, entre partidaris del sushi o de la pizza. Amb Sushi Ya i Pizza Ya s'ha acabat la discussió, ja que es poden fer comandes mixtes dels dos tipus de menjar amb una sola i simple trucada al seu telèfon.


Instagram Tot a taula 2018 - pizza ya - sushi ya

Sushi Ya - menjar japonès

Ja fa cinc anys que al cor de la ciutat, en plena plaça de Santa Anna, hi ha a l'abast de tothom un establiment, especialitzat en sushi, per gaudir de la cuina japonesa. A Sushi Ya fan cas al seu propi nom i tenen sempre a disposició preparats de sushi fresc per prendre in situ, per endur-se o per demanar a domicili. Els seus preparats i també els seus menús són molt recomanables i ens poden resoldre un àpat en la millor línia clàssica del menjar japonès.

Cuiners asiàtics especialitzats preparen els millors yakisoba, gyoza i postres japoneses. A més, responen ràpidament a les comandes i asseguren que en menys de mitja hora poden tenir el que has demanat a casa. Sushi Ya ha renovat per complet l'establiment, ha estrenat zona per poder menjar-hi, treballa amb Just Eat i ofereix dos menús de dia, un a 11,95 i un altre a 13,95 euros. L'opció del millor sushi al preu més assequible porta el seu nom.

Racions generoses
Si ens fixem en les seves creacions, detectarem ràpidament que el seu sushi és generós en la ració de peix i que les seves plates i menús preparats ens serviran per solucionar un àpat a casa o fora.

Instagram Tot a taula 2018 - pizza ya - sushi ya

Pizza Ya - la millor tradició artesana

Pizza Ya és un dels establiments més buscats del Centre, amb una àmplia oferta de pizzes artesanes que podem comprar al tall o senceres, per endur-nos o a domicili. Fa tres anys i mig que va obrir al costat de Sushi Ya i ha adoptat un model de pizza artesana feta in situ amb producte fresc que és ideal per a prendre a talls o per demanar a casa. Altra vegada ens trobem amb preus molt competitius, a dos euros la porció i la possibilitat d'escollir entre la seva llista de pizzes la nostra opció preferida. Si ho preferim, podem triar els ingredients per fer una pizza al nostre gust.

Trobarem ofertes entre setmana i es pot convertir en la nostra opció preferida tant de diumenge a dijous com en caps de setmana. Treballen, també, amb Just Eat o amb servei a domicili i no són pas pocs els que van i venen de la plaça de Santa Anna i que acaben amb alguna porció de les seves 22 pizzes artesanals diferents a les mans.

Horaris molt polivalents
Una de les raons que fa especial Pizza Ya és la seva polivalència d'horaris: 12 hores, d'11 a 23 h entre setmana. I com que no tanquen les nits de cap de setmana es converteix en un gran recurs nocturn.

Sushi i Pizza EN UNA MATEIXA COMANDA

Per fer comandes mixtes, però, haurem  de fer la comanda per telèfon i no per la plataforma Just Eat, on els dos establiments apareixeran per separat.
Sushi Ya - Pizza Ya
Plaça de Santa Anna, 9.
T. 937 963 779
Horari repartiment: De 12 h a 23 h cada dia