La plaça de Cuba organitza la primera Nit de Tapes per "dinamitzar el mercat"

Una vintena de paradistes oferiran tapes elaborades amb productes propis el dissabte 18 de juliol al vespre

  • Redacció
  • Dimecres, 15 Juliol 2015 13:46

Nit de tapes a plaça de cuba

La Plaça de Cuba s’engalanarà dissabte a la nit per acollir la Primera Nit de Tapes. Una vintena d’establiments oferiran als seus clients tapes elaborades per ells mateixos amb productes que habitualment tenen a la venda. El mercat s’obrirà de 8 a 12 de la nit i els preus seran simbòlics.

Una vintena de paradistes vendran tapes dissabte a la nit, exclusivament elaborades amb els productes habituals de la Plaça de Cuba i que prepararan allà mateix gràcies a un permís extraordinari que els permetrà cuinar. Una barra central oferirà begudes a 1,5€ i les tapes tindran un preu que oscil·larà entre 1 i 3 euros. El recinte estarà obert des de le 8 del vespre i fins a les 12 de la nit.

La nova iniciativa la van presentar dimecres al migdia el regidor de Promoció Econòmica, Miquel Rey, i el president de l’Associació de Venedors del Mercat de la Plaça de Cuba, Xavier Solà, que consideren que és una bona manera de “dinamitzar el mercat i la zona”, tal com fan alguns mercats de trajectòria de Barcelona. En paraules de Solà, es tracta d’organitzar un esdeveniment que atregui sobretot “un públic més jove que pugui venir a conèixer el mercat”. Rey va celebrar el naixement d’aquesta activitat perquè “és una manera excel·lent de reivindicar-se”.