Productes d’ocasió per la Ia FirOcasió de la Unió de Botiguers de Mataró

Una fira-mercat, anomenada FirOcasió, amb productes d’ocasió és la nova proposta de la Unió de Botiguers de Mataró. L’agrupació de comerciants ha organitzat un “village”, un recinte firal compost per 22 estants agrupats en blocs.

En aquesta fira s’hi poden trobar diversos productes en liquidació, en estoc, restes de sèries sense assortiment, amb defectes explícits i productes fora de circuit comercial. La varietat de productes la configuren els establiments participants: des de òptiques, a productes informàtics, passant pel parament de la llar, decoració i objectes d’importació, joies, perruqueries, o roba de vestir.

La fira, que esta ubicada a la Rambla, és oberta a tothom durant dos dies. Avui, divendres, obrirà les paradetes a les 5 de la tarda, fins a les 9 del vespre. I demà, dissabte, estarà oberta ininterrompudament des de les 10 del matí fins a les 9 del vespre.

Aquesta és la primera ocasió que la Unió de Botiguers es planteja una fira d’aquestes característiques i singularitats. A la vegada no descarta, en el cas que tingui èxit, de repetir-la l’any vinent dins el seu calendari de fires.