Peix & Chips, reforma per seguir sent referent

Peix i marisc de qualitat assequible a totes les butxaques

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 14 Febrer 2019 12:45

Instagram Tot a taula 2018/2019, peix and chips

Des dels seus inicis, el 2015, el Peix & Chips ja va ser un dels primers establiments que va col·laborar a dinamitzar la zona de la plaça de Cuba, oferint peix i marisc de qualitat de forma dinàmica i assequible per totes les butxaques, sense necessitat d’entaular-se.

Ara en Pau Illas, en Ferran Pallarès i en Raül Blanco han decidit que feia falta evolucionar, i això ha portat a una reforma del local, amb un nou menjador al pis superior i un ambient molt més agradable al pis inferior, de forma que els que volen gaudir d’un bon àpat sense presses ho poden fer. També han assolit una major professionalització per oferir un millor servei, i basant-se en la mateixa oferta gastronòmica, l’han ampliat per arribar a tots els públics.

Segueixen servint matèria primera de màxima qualitat, sent fidels a la tradició de cinc generacions dedicant-se al mar, així com a la compra-venda de peix i marisc a la llotja d’Arenys de Mar i a Mercabarna, i en tota la resta també busquen producte de proximitat, aprofitant la influència del Mercat de la Plaça de Cuba. Instagram Tot a taula 2018/2019, peix and chips 2

També obert al migdia

A destacar que ara també obren al migdia, amb un menú molt interessant de dimarts a divendres per 14 euros en el que busquen l’equilibri nutricional per tal que sigui el més saludable possible, ideal per tornar a la feina sense tenir la se    nsació d’una digestió pesada. Si es volen fer celebracions o dinars familiars, ara és un lloc ideal, ja que el menjador superior té capacitat per unes 50 persones, i ens ajudaran a elaborar un menú personalitzat segons els nostres gustos, a partir de 20-30€. A la carta hi seguim trobant els fregits –amb una tempura lleugera de diferent farina segons el producte– i la planxa, gairebé tots amb opció de ració o tapa, que permet fer un tast més variat dels seus plats.
També hi ha la secció de closca i més opcions per picar i amanides, com la de ventresca i alvocat amb vinagreta de mango. Ben aviat aquesta oferta es complementarà amb els suggeriments de temporada, que s’adaptarà als productes que es trobin a la llotja, i també es podrà gaudir de la nova terrassa.

Peix and Chips

Especialitats  de la casa
Arrossos i calderetes: Una de les grans novetats del Peix & Chips són els arrossos i les calderetes, destacant l’arròs caldós de llamàntol, sense desmerèixer la seva paella de marisc, l’arròs negre o les seves calderetes, de rap i cloïsses o de llamàntol i cloïsses. Al menú també podem trobar l’arròs melós de bacallà i carxofes, la fideuada o els espaguetis amb marisc a la marinera, entre d’altres.
Vins recomanats: Un altre dels punts a favor és que tenen moltes més referències de vi, amb una carta força extensa amb protagonisme pels vins catalans però sense oblidar altres denominacions d’origen com Albariño, Rioja, Rueda o el Bierzo. Ens recomanen el Jaspi, un Montsant negre que també podem beure a copes, així com l’Entreflores de Rueda, un verdejo.

Peix and Chips