Dai Ragazzi, la millor pasta fresca artesana

Cuina tradicional italiana amb els millors productes de temporada

  • Jordi Gomà // Fotos: cedides
  • Dijous, 20 Setembre 2018 13:18

Instagram Tot a taula 2018 - dai ragazzi

En una ciutat com Mataró, amb la seva àmplia oferta de restaurants italians, sembla molt agosarat obrir-ne un de nou, però quan tastes la cuina tradicional italiana feta amb passió del Dai Ragazzi saps que hi tornaràs.


I és que molts restaurants suposadament italians de casa nostra han adaptat la seva oferta al comensal català, barrejant les dues cuines, de manera que el que hi podem menjar no és cuina italiana autèntica. En canvi, en Gabriele i l’Alessio tenen molt clar que ens volen traslladar a la seva terra a través del paladar, i per tant són fidels als seus orígens i als gustos que els van transmetre les seves mares i àvies.

Per fer-ho fan servir productes de molt alta qualitat amb els quals elaboren cada dia la seva magnífica pasta fresca artesana, tant els tortel·linis com els raviolis i altres pastes, farcides amb gambes, formatge, trufa, etc., o els linguine amb tonyina vermella i burrata.

Instagram Tot a taula 2018 - dai ragazzi

Sense pizza i amb menú diari

Ens pot sobtar en un primer moment veure que a la seva carta no hi ha ni una pizza, però no la trobarem pas a faltar, sobretot si tastem plats com els fideus amb pop, calamarsets i julivert, els 'gnocchi' de mató de xoriço, el 'carpaccio' de pop, llima i pebrot vermell o el pollastre a la caçadora, entre molts altres.

Instagram Tot a taula 2018 - dai ragazzi

Menú diari de qualitat
El seu menú diari ofereix la mateixa qualitat que la carta, però evidentment amb una quantitat diferent. Inclou un entrant –per exemple, tàrtar de salmó o seitons marinats–, un primer –gnocchi de pop o fettuccine al Ragú–, un segon –escalopa de llom amb llimona o pinxo de peix i tomàquet són alguns dels plats que hi podem trobar– i unes postres casolanes per tan sols 15 €.

Instagram Tot a taula 2018 - dai ragazzi
Alta cuina italiana
Comoditat i servei: El local és molt agradable i l’equip de sala ens farà sentir com a casa, a més de recomanar-nos la mar de bé i oferir-nos el millor vi italià segons els plats que demanem.
Alta formació: L’Alessio es va formar al Gambero Rosso de Roma, una de les acadèmies gastronòmiques més prestigioses del país, i va treballar també de cap de cuina al costat d’un xef amb estrella Michelin. A això se li afegeix la passió que dedica a la cuina, creant cada dia plats nous segons els productes que tingui i oferint-los als clients com a plats de temporada.

Dai Ragazzi

Camí Ral 504, Mataró. T. 656 947 076
Horari: Obert de dimarts a dissabte de 13 h a 16 h i de 20 h a 00 h, i diumenge
de 13 h a 16 h.