GAUDIUM - Restaurant

Cuina marinera, mediterrània i de qualitat

  • Jordi Gomà // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dijous, 20 abril 2017 18:32

Ciutat 2017, gaudium
Després de 6 anys, des del Gaudium volen agrair la confiança dels seus clients amb un gir en l’orientació de la seva cuina, buscant un salt de qualitat i mirant més cap a la cuina tradicional. El nou xef està especialitzat en peixos, arrossos, fideuà, sarsueles o calderetes, entre d’altres, i aquests seran els protagonistes de la nova carta.

El menú diari, amb una relació qualitat preu excel·lent, cada dia oferirà un arròs o fideuà de diferent tipus, des de l’arròs negre a l’arròs mar i muntanya, entre d’altres. A la carta a més hi podem trobar plats com els xipirons saltats amb botifarra negra o les gambes saltades, i els que prefereixin més la carn també tenen opcions com l’espatlla de cabrit o de xai al forn, o la carn de porc ibèric. A més de la carta, sempre oferiran suggeriments amb producte de temporada.

Ciutat 2017, gaudium

No tan sols tenen el menú diari entre setmana, sinó que també tenen menú de cap de setmana i un altre degustació que estarà sempre disponible, per tal que sempre s’hi pugui menjar de primera sense que la cartera pateixi més del compte. S’ha de tenir en compte que tenen un saló interior privat amb capacitat per a unes 60 persones, a més de la cinquantena que caben a la sala principal, i per tant és un bon lloc per dinars i sopars d’empresa.
Fan menús a mida per a grups, que el converteixen en un lloc ideal per a celebrar-hi qualsevol tipus d’esdeveniment, sigui amb la família o amb els amics.
El Gaudium ara es converteix en una magnífica opció al centre de Mataró pels adeptes a la cuina marinera tradicional i els arrossos.

Ciutat 2017, gaudiumEspecialitats de la casa
Plats recomanats: Els protagonistes de la carta seran els arrossos i les fideuàs, en trobarem una dotzena per triar, com per exemple l’arròs a banda, l’arròs Parellada, la paella de verdures, la fideuà negra, l’arròs muntanyès, la paella valenciana, l’arròs de sèpia i calamar o diversos tipus d’arròs caldós, entre d’altres
Vins recomanats: El Mar de Frades, de les Rias Baixas, o el Viñas de Anna de Catalunya.

GAUDIUM
C/ Muralla de Sant Llorenç, 22. Mataró.
Tel. 93 796 03 87
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Horari de cuina: de dilluns a dissabte de 13h a 16h, divendres i dissabte
també de 21h a 23,30h. Diumenge tancat.