HAPO Sushi Sake Bar

La seva cuina fusiona el sushi tradicional i l’avantguarda de les noves tècniques culinàries

  • Cugat Comas // Fotos: cedides
  • Divendres, 31 Març 2017 13:03

Especials 2017, hapo

El passat 17 de novembre va obrir les seves portes un local que està cridat a revolucionar el panorama gastronòmic de Mataró i l'entorn de la Plaça de Cuba. El Hapo Sushi Sake Bar ha aterrat amb tota la força com el referent, no tan sols de la cuina del sushi en la seva vessant més clàssica, sinó que Hapo presenta una cuina que fusiona el sushi tradicional i l’avantguarda de les noves tècniques culinàries, obtenint com a resultat plats tant atractius com deliciosos, a més d’estar especialment pensats pel maridatge amb el seu exclusiu celler de sakes originaris de diferents prefectures japoneses. Per un àpat excel·lent ple de reminiscències japoneses sense renunciar a la fusió i l'atreviment, aquesta ha de ser l'elecció.

És un espai ideal per sortir a sopar amb un ambient agradable i un disseny interior que és realment espectacular, a l'última. El local està disposat amb dos espais diferenciats, un menjador reservat amb elaboració del sushi de cara al públic ideal per a les ocasions més especials  i una "living room", el Sake Bar, ideal per sopar menys entaulats i amb un ambient més còmode i distès.

Especials 2017, hapo

Hapo també obre els migdies amb tres menús que per 15,17 i 20 euros ens permeten endinsar-nos en l'univers de gustos i combinacions de la seva cuina. Aquests menús agafen alguns dels plats estrella de la seva carta de manera que aquesta cuina fusió es pot degustar als dos ambients de què disposa i suposa una experiència inigualable en aquests moments a la nostra ciutat.

A la cocteleria del Hapo l’experiència continua, a través dels sabors exòtics d’infusions orientals, dolços i cítrics japonesos, combinats amb els licors i destil·lats de més alta qualitat, tot això presentat de manera creativa en cristalleria exclusivament pensada per a cada beguda.

Especials 2017, hapo
Especialitat de la casa
Plats recomanats: Val la pena llegir tota la carta per escollir, però destaquen plats com el Sashimi de tonyina amb salsa anticucho d'ají groc i uni, el tartar d’escopinyes de pelegrí i filet en marinat lok lak estil Khmer, ou de guatlla i mostassa dolça, la galta de vedella a l’estil kamado amb regalèssia i 'poivre long', puré de bolets, pastanagues tendres i brots de remolatxa frescos o el tartar de gambots i uni amb caviar de wakame, fruita de la passió i brots d’acedera.
La carta de sakes: El local disposa de la millor i més extensa carta de sakes de tot el Maresme i espera contribuir a crear una cultura d'aquesta beguda oriental, amb múltiples varietats, gustos i tipologies.

Hapo Sushi Sake Bar
C/ Cuba, 32, Mataró. · Telèfon 938 53 57 21
Dimarts: de 20 a 23 h.
Dimecres i dijous: de 13 a 16 h. i de 20 a 23 h.
Divendres i Dissabte: de 13 a 16 h. i de 20 a 00 h.