El pallasso més criminal

'Joker' s'estrenarà el 4 d'octubre a tots els cinemes

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 19 Setembre 2019 08:16

Cinema 2017/2019, Joker

El 4 d'octubre arriba als cinemes una de les estrenes més esperades de la temporada. Parlem de Joker, dirigida per Todd Phillips (pare de la saga de Resacón en Las Vegas) i protagonitzada per Joaquin Phoenix.

El film, que va guanyar el Lleó d'Or al Festival de Venècia, és una nova versió dedicada a narrar les peripècies del mític pallasso i enemic indiscutible de Batman. Phoenix encarna aquest personatge pertorbador, que viu a la ciutat de Gotham a la dècada dels vuitanta.  
La novetat de Joker és que se centrarà a explicar els orígens del protagonista, una persona que pateix una malaltia mental i que es posa la disfressa i el maquillatge per deixar de ser ignorada per la societat.

'Joker', Todd Phillips (2019)

D'altra banda, el film ha tingut menys pressupost que la resta de pel·lícules de la productora DC Entertainment. De fet, els seus creadors afirmen que és de tipus més independent i obscur que les seves predecessores (El caballero oscuro, Escuadrón suicida, Linterna verde, etc.). No obstant això, en el seu repartiment hi figuren actors i actrius de renom com Robert De Niro o Frances Conroy (A dos metros bajo tierra).