Trio amorós

Una novia para dos. Howard Deutch. USA. 2008

L’argument

Tank (Dane Cook) és un jove especialista en seduir i, sobretot, en ofendre a les dones, que es dedica a tenir cites amb les ex-nòvies dels seus clients. Es tracta d’unes cites desastroses que afecten tan negativament a la dona que, desencantada, torna amb l’antiga parella. El treball de Tank potser no és just però li fa guanyar diners sense gaires complicacions. Això però canviarà quan Dustin (Jason Biggs), el seu millor amic, contracti el seus serveis per recuperar a Alexis (Kate Huston) la que fins aleshores era la seva parella.

L’anècdota

La producció de Una novia para dos (My best friend’s girl) va costar 20 milions d’euros. La seva estrena a Estats Units no ha estat gens espectacular ja que encara no ha aconseguit superar el cost de producció.

Diagnòstic

El gènere de la comèdia romàntica sembla que ha acabat amb tots els seus recursos. La pel·lícula, a part de sexista i grollera en molts moments, està plena de clixés utilitzats i reutilitzats a la gran pantalla. Com reutilitzada està també Kate Hudson, que interpreta el paper d’Alexis. L’actriu americana surt d’una comèdia romàntica per ficar-se en un altra. Encara que previsible, com tots els metratges del gènere, Una novia para dos és divertida i té algunes, no massa, escenes còmiques. A més, el film intenta aprofundir en la psicologia dels personatges i les relacions de parella.

Efectes secundaris

Apta per una tarda de diumenge a casa amb un bol de crispetes però no gaire per anar a veure-la al cinema.