Com el seu títol indica: desastre

Disaster Movie. Jason Friedberg i Aaron Seltzer. USA. 2008

L’argument:

Disaster Movie relata les còmiques desventures d’un grup en la vintena, ridículament atractius durant una fatídica nit, en la que intenten sobreviure a tot tipus de catàstrofes i desastres naturals –meteorits, tornados, terratrèmols i altres desgràcies imaginables – que colpegen la ciutat. Mentrestant miraran de resoldre una sèrie de misteris que poden acabar amb la desenfrenada destrucció. Els joves es veuran immersos en peripècies que recorden a èxits recents del cinema i, alhora, es toparan amb estranys personatges d’aparença familiar.

L’anècdota:

Jason Friedberg i Aaron Seltzer semblen estar encasellats en aquest tipus de films. Disaster Movie és una més de les anteriors Epic movie, Date movie, Casi 300.

Diagnòstic:

Disaster Movie és una de les pitjors pel·lícules de la història del cinema. Si bé les anteriors produccions d’aquests dos directors ja es poden catalogar de nefastes, Disaster Movie és, valgui la redundància, un desastre de pel·lícula. Per no perdre l’essència dels films anteriors, continua la mateixa fórmula sense sentit, amb gags que ratllen la més vil grolleria. Són 90 minuts, que semblen una eternitat, de catastròfiques imitacions d’altres metratges i celebritats diverses. El que no es pot entendre, de cap de les maneres, és que encara es continuïn fent films així. Sincerament ja van ser prou tortura les produccions de Jason Fried­berg i Aaron Seltzer anteriors.

Efectes secundaris:

És molt frustrant sentir que has perdut més d’una hora de la teva vida veient aquest metratge.