Un servei per atendre les dones a Vilassar de Mar

El SIAD és un nou servei municipal per garantir que les dones rebin informació, orientació i assessorament a tots els àmbits

  • Divendres, 24 Novembre 2017 14:12

El Siad de Vilassar de Mar

Vilassar de Mar ha posat en marxa el Servei d'informació i atenció a les dones (SIAD), per tal de garantir l'accés de totes les dones a la informació, l'orientació i l'assessorament en totes aquelles qüestions que puguin ser del seu interès com, per exemple, l'àmbit laboral, social, personal o familiar. A més, el SIAD posa especial atenció a la detecció de la violència masclista. El servei compta amb una informadora, una psicòloga i una jurista amb diverses funcions com la de rebre a les dones usuàries, valorar la seva demanda, oferir atenció psicològica per orientar, assessorar en relació als assumptes jurídics d'interès per a les dones.

El SIAD té la seu a les dependències de Serveis Socials del carrer Santa Eulàlia de Vilassar de Mar i està en funcionament el dilluns de 16 a 17 h, el dimecres de 10 a 18 h i els divendres de 9 a 13 h. Per a demanar hora es pot enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon 93 754 05 00.