Torna l'emocions Market de Sorli

Sorli Emocions celebra el seu tercer aniversari del 3 al 5 de novembre amb una nova edició del mercat de moda, disseny, gastronomia, decoració i molt més

Maresme 2017, Sorli Emocions market vilassar

El complex hoteler, esportiu i comercial Sorli Emocions acollirà una nova edició de l'Emocions Market, una trobada de tendències que del 3 al 5 de novembre combinarà moda, disseny, lifestyle, gastronomia, decoració, música en directe i diverses activitats per gaudir amb amics o en família. Un esdeveniment social de referència que es celebra a Vilassar de Dalt i que espera rebre entre 8.000 i 10.000 visitants.

Un total de 50 parades de tot tipus s'instal·laran a l'espai del mercat i una variada oferta gastronòmica sobre rodes amb diversos foodtrucks. També organitzaran diferents activitats infantils i concerts de rumba catalana a càrrec del grup 'Alma de Boquerón', de fusió amb 'Tori Sparks i Calamento' i de Rythm'n blues amb 'Blueroomess'.

Un torneig de pàdel

A més, l'Emocions Market coincidirà amb el 3r Open de Pàdel de Sorli Sport, que tindrà lloc del 4 a l'11 de novembre.

Sorli Emocions

El complex comercial i esportiu Sorli Emocions, ubicat a Vilassar de Dalt, té 15.000 metres quadrats urbanitzats que comprenen dues edificacions: el Sorli Emocions, amb un hotel, zona comercial i gastronòmica, i el Sorli Sport, un centre esportiu amb pistes de pàdel, piscina i centre de bellesa.

El projecte de Superfícies d'Alimentació, el qual dóna feina a 60 persones, inclou un centre comercial de més de 3.000 metres quadrats. Sorli Emocions disposa d'11.000 clients registrats i en el seu segon any d'activitat ha facturat 4,8 milions d'euros, gairebé un 40% més que el 2015.