Vilassar de Mar postposa la Nit del Comerç pel mal temps

La jornada comercial havia de celebrar-se demà dissabte a la nit

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 15 Setembre 2016 12:45

Maresme 2014/2015, Nit de Comerç a vilassar

Vilassar de Mar havia d'omplir-se aquest dissabte de comerç, però l'organització ha decidit postposar-ho per culpa del mal temps. La nova data es publicarà en els propers dies.


Les millors ofertes, promocions i propostes gastronòmiques les tindran els prop de vuitanta establiments dels carrers Sant Joan, Avinguda Montevideo, Miquel Borotau, Narcís Monturiol, places Jeroni Gelpí i Plaça Àngel Guimerà.

Aquests seran els centres neuràlgics d'una jornada que a més a més inclourà també un gran nombre d'activitats per a tots els públics i gustos. Pels més petits de la casa hi ha preparades tres hores d'actuacions i tallers per a tots els gustos.

Però també hi haurà una cercavila a les nou del vespre amb els Mansuets de Foc amb l'ase innocencí i 'Sons', una activitat que haurà vingut precedida per l'actuació dels Ssstrèpits i que també servirà per anar escalfant motors per a la nit de música que hi ha programada.  I és que des de les vuit del vespre i fins a mitjanit hi haurà música en viu amb concerts de grups i sessions de Djs.

La Nit del Comerç és una iniciativa organitzada per Vilassar Comerç amb el suport de l'Ajuntament de Vilassar de Mar, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.