El 6è Revela’T inunda Vilassar de Dalt de fotografia analògica

El festival de fotografia analògica reunirà multitud de noms internacionals, com l’actor Jeff Bridges

  • Redacció-ACN //Foto: cedida
  • Dimecres, 09 Maig 2018 17:48

Maresme 2017/2018, festival revela'tLa 6a edició del Festival de Fotografia Analògica Revela’T estendrà una trentena d’exposicions a Vilassar de Dalt (Maresme) de l’11 al 27 de maig amb voluntat de consolidar-se com a esdeveniment referent en el sector, alhora que aquest any augmentarà la presència a la ciutat de Barcelona.

En concret, el conegut com a OFF Revela’T serà present a 13 galeries de la capital catalana amb un total de 20 mostres. Sota el lema ‘Odisseys’, remetent-se a ‘L’Odissead’Homer, el festival es complementarà amb activitats paral·leles, com tallers entorn el fotollibre i la cinta Super 8 mm, entre altres tècniques. Durant els tres caps de setmana d’activitats, el Revela’T reunirà artistes d’arreu del món, entre els que destaca l’actor Jeff Bridges. El festival confia assolir com a mínim els 12.000 visitants de la darrera edició.

Altres noms internacionals confirmats al Revela'T 2018 són Ariko Inaoka (Japó), Ryan Wiedeman (EUA), Alejandro Chaskielberg (Argentina), Luther Gerlach (EUA), Natalie Daoust (Canadà), Jeff Michalek (EUA), Fernanda Larraín (Xile), Fernando Miranda (Colòmbia), Juliana Kasumu (Nigèria) i Florian Reischauer (Alemanya). També hi participaran els fotògrafs espanyols Javier Arcenillas i Gloria Oyarzabal, així com el català Ferran Freixa.

Enguany el festival es divideix en tres caps de setmana. Durant el primer, de l'11 al 13 de maig, s'inauguraran les exposicions i es podran fer visites guiades. El segon, del 18 al 20 de maig, estarà relacionat amb el cinema i el fotollibre i el tercer, del 25 al 27 de maig, comptarà amb fira comercial, market, xerrades, demostracions, trobades de diferents col·lectius, menjars populars i la festa ReBelaT.