Comissats 42 kg de marihuana i 400.000 euros a Sant Vicenç

Es van detenir set persones en dues operacions

  • Redacció
  • Dimecres, 01 Març 2017 09:22

Vilassar Marihuana

Desarticulat a Sant Vicenç de Montalt un grup que traficava amb marihuana. Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Vicenç de Montalt van localitzar la setmana passada 42 quilos de marihuana en un vehicle i dos domicilis del municipi. Dues operacions policials van permetre requisar tota la droga i alhora detenir set persones. 

El primer dels operatius va tenir lloc la nit del 20 de febrer quan una patrulla de Mossos de paisà va identificar dues persones a Sant Vicenç i els va escorcollar el vehicle, moment en què hi van trobar fins a vint quilos de marihuana, motiu pel qual els dos homes van quedar detinguts. 

Droga i diners en efectiu

A la mateixa zona on s’havien fet les detencions, els Mossos van localitzar un habitatge on s’hi van trobar vint quilos més de marihuana, a més a més de 400.000 euros en efectiu. Allà, els agents hi van detenir fins a cinc persones, un espanyol i quatre estrangers. Per últim, la Policia Local de Sant Vicenç de Montalt va detenir un jove, veí del municipi, per tenir dos quilos de cabdells de marihuana a casa seva.