Un mort i disset ferits en una explosió a Premià de Mar

La forta deflagració obliga a desallotjar tres edificis i el consistori habilita el pavelló municipal

  • Redacció - ACN
  • Diumenge, 18 Setembre 2016 21:09

Explosió Premià

Una forta explosió aquest matí en un edifici de Premià de Mar ha acabat amb un balanç final d’una persona morta i disset de ferides. Un d’aquests ferits està en estat crític a la Vall d’Hebron, mentre que altres dos en estat greu a Can Ruti i sis ferits menys greus repartits entre els hospitals de Mataró i Badalona. La resta d’afectats han estat atesos ‘in situ’ per ferides lleus i han estat donats d’alta.

Explosió Premià

La forta deflagració s’ha localitzat en un segon pis de la Gran Via Lluís Companys però ha generat nombrosos danys en altres habitatges del mateix immoble i també dels blocs contigus. Per precaució, i mentre els Bombers segueixen fent revisió de les estructures, s’han evacuat els veïns d’aquest l’immoble principal i els dos adjacents. El consistori ha habilitat el pavelló municipal per acollir part dels afectats, i la Creu Roja ja hi ha distribuït una cinquantena de llits i mantes.

Explosió Premià

Explosió sobtada de bon matí

L’avís de la deflagració s’ha rebut a les 08.24 hores al número 196-198 de la Gran Via de Lluís Companys de Premià de Mar, cantonada amb carrer d’Elisenda de Montcada. Es tracta d’un edifici de set plantes i l’explosió –d’origen desconegut– ha afectat totalment un habitatge del segon pis i també parcialment un altre habitatge contigu. Disset dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat a la zona i tècnics de Gas Natural s’han desplaçat al lloc dels fets per mirar d’investigar la deflagració. També han col·laborat en el sinistre 11 patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local, entre altres.

Explosió Premià