Desvetllen un expedient d’investigació al cap de la Policia

El govern veu la denúncia de Crida Premianenca com una manca de discreció

El portaveu del partit Crida Premianenca al Ple de l’ajuntament de Premià de Mar, Joan Ribet, va desvetllar que l’inspector de la Policia Local de la vila havia estat expedientat. Ribet, que no desvetllava els motius de l’expedient, demanava que l’alcalde Miquel Buch i la regidora de Seguretat Ciutadana, Marisa Ferreras, donessin explicacions públiques sobre aquest cas.

Les seves declaracions van provocar una reacció de l’equip de govern que va rebutjar el que consideraven manca de discreció per part de Crida Premianenca sobre qüestions internes de l’Ajuntament. En un comunicat,  l’equip de govern manifestava que fa set mesos es va iniciar un procés intern sobre diversos treballadors que encara està obert. En casos així, diuen, el procés es confidencial.Ús partidista

Ribet ha defensat que la difusió d’informació sobre un cas d’irregularitat com el que afecta al cap de la Policia Local és totalment lícita, i ha aprofitat per titllar “d’ús partidista” de la web de l’Ajuntament la difusió d’un comunicat de l’equip de govern criticant la seva formació. Per a Ribet, la informació no era catalogada com a secret.