La Generalitat implementa un nou servei de bus exprés entre el Maresme Nord i Barcelona

El servei connectarà Pineda de Mar, Calella i Sant Pol de Mar amb Barcelona

  • Redacció // Foto: Arxiu
  • Divendres, 24 Gener 2020 10:15

Bus exprés

El Govern de la Generalitat ha decidit implementar, a partir d'avui, un nou servei de bus exprés per connectar les poblacions del Maresme Nord que han quedat sense servei de tren amb Barcelona. Els municipis que comptaran amb 22 expedicions diàries (expedides per Sagalés) són Pineda de Mar, Calella i Sant Pol de Mar.

Des del Departament de Territori i Sostenibilitat han afirmat que estan treballant per analitzar les necessitats de mobilitat existents per tal d'adaptar l'oferta de serveis al màxim a la nova realitat després dels efectes del temporal Gloria. 

Reforç dels serveis de bus des de Mataró

D'altra banda, des d'avui també s'han reforçat tots els serveis de bus entre Mataró i Barcelona, tant els que circulen per l'N-II com els que passen per l'autopista C-32. En aquest sentit, s'ha doblat el servei en hores punta, per cobrir part de l'oferta que ha quedat afectada amb el tall de la infraestructura viària en aquesta zona. 

Així mateix, també s'ha ampliat el servei de les línies C-3/4 que connecten Vilassar de Dalt, Premià de Mar i Barcelona per l’autopista, i la C-8 que enllaça Teià, El Masnou, Alella i Barcelona.