Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar demanaran ser zona catastròfica

Les tres poblacions demanaran ajudes a tots els organismes per poder ajudar també els particulars afectats

  • Redacció
  • Dilluns, 17 Octubre 2016 10:11

Inundació

Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar van acordar demanar ser declarats zona catastròfica, divendres passat, després d'una reunió dels tres alcaldes, que van assegurar que faran tot el que calgui per sol·licitar ajuts econòmics a la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i a l'Estat.

"Volem atendre aquesta situació excepcional i poder-la transformar en una situació normal i per això necessitem mitjans tècnics, econòmics i recursos dels quals avui no disposem", va explicar Damià del Clot, alcalde de Vilassar de Mar.

Lina Morales, alcaldessa de Cabrils, va afegir que d'aquesta manera es podrà ajudar els particulars que van patir desgràcies pels aiguats. Jordi Mir, que va apuntar que el balanç de la pluja podria haver estat pitjor perquè tres persones van ser arrossegades dins del mar a Cabrera de Mar, encara que van poder ser rescatades a temps, va aprofitar per enviar un missatge a la ciutadania perquè es faci cas de les senyalitzacions per evitar accidents. 

Els tres alcaldes es van emplaçar a avaluar tots els danys durant aquesta setmana per poder quantificar les despeses ocasionades i canalitzar tota la documentació.