Augmenta un 21 per cent la sinistralitat laboral al Maresme

En aquest segon trimestre s'han registrat 865 ferits

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 29 Setembre 2016 12:14

Maresme 2014/2015, sinistralitat laboral obres

La sinistralitat laboral al Ma­resme ha augmentat un 21 per cent en el segon trimestre d'aquest 2016 i deixa, doncs, dades preocupants i més altes que a la resta de la província i de Catalunya.

Ha augmentat el nombre total d'accidents al lloc de feina i s'ha de lamentar la mort d'una persona. Les dades analitzades per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal indiquen que El Maresme segueix estant per sobre dels registres provincials i catalans pel que fa a sinistres laborals i que tot i que en els darrers mesos s'ha detectat un increment arreu, en el cas del Maresme el percentatge és superior.

Una víctima mortal

Les dades concretes del segon trimestre indiquen que l'augment de la sinistralitat laboral ha afectat tant a homes com a dones, si bé són els homes els que registren dos terços del total d'accidents. Concretament, dels 865  ferits,  577 van ser homes i 285 dones.
Com ja és habitual, els accidents de pronòstic lleu són els majoritaris. Representen el 99,42%, però aquest trimestre s'ha hagut de lamentar la mort d'una persona. Red.