La Fira de la Maduixa s’allarga tot el pont amb tallers, música i activitats

L’edició d’aquest any s’amplia a tots els tres dies del pont de Maig

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 30 abril 2015 12:35

Maresme 2014/2014, Maduixes

Sant Pol amplia aquest any la Fira de la Maduixa que tradicionalment se celebrava durant el matí del primer diumenge de maig i que en aquesta edició s’allargarà durant tres dies amb activitats de tot tipus i per a tots els públics. La Fira de la Maduixa d’enguany se celebrarà, doncs, de l’1 al 3 de maig en diversos escenaris del poble.

La cita començarà divendres al matí a la Plaça del Torrent Arrosser amb un esmorzar popular a base de botifarres, per donar pas a la tradicional fira de la maduixa i la mostra de pastisseria local. Seguirà un taller de melmelada de maduixa i activitats infantils com el pinta’t la cara i l’espectacle Sarau de primavera. A la tarda hi haurà tast de còctels, cervesa, batuts i altres begudes elaborades amb maduixa, amenitzat per la música en directe de Sito Millan Trio.

Ja dissabte al matí es farà una activitat familiar consistent en netejar el bosc i a la tarda es podrà gaudir de la xocolatada popular amb maduixes, nata i dolços, acompanyada de música i tallers infantils a la Plaça de l’Estació. Per la seva banda, diumenge hi haurà una nova oportunitat per passejar per la fira de la maduixa a la Plaça del Torrent Arrosser, que inclourà tallers infantils, maduixada popular, música i sardanes. La celebració es tancarà a les sis del vespre amb un concert d’arpa a la Plaça de Sant Pau. A més a més, durant tot el pont els comerços de Sant Pol decoraran els seus aparadors amb motius de maduixa.