Inaugurat el centre comercial, hoteler i esportiu Sorli Emocions

S’ubica a Can Nolla de Vilassar de Dalt, a tocar de la sortida de la C-32

  • Redacció Fotos: Anna Aluart
  • Dimecres, 26 Novembre 2014 12:23

Sorli emocions Vilassar de dalt

El grup Sorli Discau va congregar desenes d’autoritats i convidats divendres passat, dia 21 de novembre, a la inauguració del nou complex comercial i esportiu amb un hotel de quatre estrelles, el Sorli Emocions. Aquest concepte innovador s’ubica a la comarca del Maresme, i més concretament a tocar de la sortida de la C-32 a l’alçada de Vilassar de Dalt, on Sorli ha invertit 15 milions d’euros i on treballaran inicialment 70 persones.

El Conseller d’Empresa Felip Puig va assistir a la inauguració i va augurar l’èxit de Sorli Emocions assegurant que “ara es parla molt d’emprenedors però no és cap moda, és una tradició de país i el grup i la família Sorli en són exemples de com construir un negoci fort i apostar pel territori i les seves potencialitats”. Puig també va voler afegir que “un centre com aquest dóna valor afegit a l’aposta turística d’una zona privilegiada com és el Maresme”.

Sorli emocions Vilassar de dalt

Model nou al país

El nou Sorli Emocions és un model sorprenent i nou en l’oferta del país, integrant els àmbits hoteler i de centre comercial. La jornada de portes obertes que va completar la jornada inaugural va permetre comprovar que els equipaments són de primera qualitat. El complex està situat a la zona coneguda com a Can Nolla i inclou dues instal·lacions separades. Per una banda hi ha Sorli Emocions, amb hotel, zona comercial i gastronòmica, i per l’altra Sorli Sport, un centre esportiu que incorporarà ben aviat una pista d’atletisme, pistes de pàdel, zones de fitness i una extensíssima zona de relax i aigua.

Sorli emocions Vilassar de dalt

El complex té 15.000 metres quadrats urbanitzats, dels quals 10.000 metres quadrats són de superfície construïda i compta amb una zona comercial de 3.000 metres quadrats, que està formada per diferents “corners” comercials amb conegudes marques, com Jimmy Choo, Natura Bissé, Sisheido, DJNY o Hugo Boss. També hi haurà una zona gastronòmica i de gourmet, per la qual cosa tot el complex es converteix en una novetat absoluta, per integració de serveis, per a tota l’àrea del Vallès, la Selva i el Maresme, a només 20 minuts de Barcelona capital.

Sorli emocions Vilassar de dalt

Sorli Emocions és el primer hotel del grup, té 33 habitacions i dues sales de reunions. El vessant hoteler es complementa amb el d’oci, esportiu i comercial en un complex casat amb l’entorn i la natura, un disseny d’estalvi energètic exclusiu i un disseny escrupolosament selecte en tots els seus detalls.