L’ADF Serralada del Montalt inaugura nova seu a Llavaneres

Els alcaldes de les 3 Viles inauguren les depenències situades a l’antic escorxador

  • Redacció
  • Dimarts, 04 Juny 2013 11:29

Inauguració ADF Montalt

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Serralada del Montalt té nova seu central a Llavaneres. L’equipament es va inaugurar oficialment dissabte 25 de maig en un acte que va reunir els alcaldes de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, i Caldes d’Estrac, que juntament amb Arenys de Mar són els municipis als quals dóna cobertura aquesta ADF.
L’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, va voler destacar l´aposta per la millora de la seguretat i el reconeixement a la tasca de l’ADF que ha volgut fer la vila amb la cessió d´aquest espai. Graupera va destacar que aquest és un exemple de treball coordinat, entre les administracions públiques i les entitats civils, amb una finalitat molt clara: el servei als pobles i a les persones.

Inauguració ADF Montalt2

Antic escorxador

Les dependències estan situades a l'antic escorxador, un edifici antic d'una sola planta, de grans dimensions, que compta amb una sala de reunions, magatzem, despatx i sala d’emissores, i també vestidors i lavabos. A més, hi ha un espai exterior per a aparcament dels vehicles de l’ADF.

Les ADF no tenen afany de lucre i estan formades per propietaris forestals, ajuntaments dels municipis del seu àmbit territorial, voluntaris i voluntàries.