La Fira de l’Arbre tanca una exitosa 28a edició

El Parce Central va acollir durant el cap de setmana més d’un centenar d’expositors

La Fira de l’Arbre, la Planta, la Flor, els Animals i el Jardí va tancar aquest diumenge al Parc Central la seva 28a edició amb un notori èxit de públic. Enguany la fira ha comptat amb la participació d’un centenar d’expositors, no només del sector de la floricultura, sinó també del sector alimentari i artesanal. La mostra també va incloure una exposició que donava a conèixer els resultats del Projecte Alocs.

Un important nombre de mataronins van acudir entre dissabte i diumenge al Parc Central a visitar la ja tradicional Fira de l’Arbre que es celebra cada any a la capital del Maresme. La fira, que ha comptat en aquesta edició amb un conveni de col·laboració amb l’ajuntament, té com a objectiu esdevenir un referent comarcal. Entre el centenar d’expositors va destacar l’stand del municipi malagueny de Sierra de Yeguas, amb representació d’una delegació institucional i productors de la zona. Entre d’altres actes va destacar la desfilada de gossos, promoguda per la Societat Protectora d’Animals amb l’objectiu d’incentivar la seva adopció.

Projecte Alocs
L’exposició del Projecte Alocs, produïda per les entitats que formen part del ‘Projecte d’estudi i conservació de les rieres del Maresme’ i organitzada per la Secció de Ciències del Museu de Mataró, mostrava la geografia característica de la comarca, marcada per les rieres, així com les seves amenaces. També s’oferia informació sobre els alocars, un arbust característic de les rieres del Maresme que creix fent petits boscos que ressegeuixen les rieres i torrents.