La Fira del Mercat del Bolet compleix una dècada

A la plaça de l’Ajuntament podran adquirir-se bolets i altres fruits de la tardor

  • Divendres, 04 Novembre 2005 01:00
Amb l’arribada de la tardor i passada la castanyada, toca el torn a una de les fires més tradicionals de la ciutat. Es tracta de la X edició de la Fira Mercat del Bolet, una cita que cada any per aquestes dates apropa el fruit més conegut de la tardor a la ciutat. Aquest cap de setmana, la plaça de l’Ajuntament s’omplirà de parades de bolets i de productes de la tardor i el bosc. Enguany aquesta fira arriba a una edició molt especial, la de la seva primera dècada.

Com sempre, les diverses parades que s’establiran oferiran als visitants multitud de classes de bolets, però també altres productes com llibres especialitzats, llavors o eines per anar a buscar bolets. Les castanyes i el codonyat són una altra mostra dels productes que es poden adquirir a la fira, i que tot i no ser bolets sí que són fruits propis del temps.

Activitats paral·leles
D’altra banda, per acostar aquest exquisit producte a tothom s’han programat activitats paral·leles a la simple venda. Entre aquestes iniciatives que ja es van produir l’any passat, poden destacar la realització de cursets, tallers didàctics o sortides al bosc per anar a recollir bolets. Aquestes activitats són de caire divers hi han estat pensades per adreçar-se tant a infants com a un públic adult.