Troben un cos a l'interior de l'antic geriàtric que va cremar a Llavaneres

El cadàver, encara sense identificar, ha estat trobat per un dels gossos rastrejadors dels serveis d'emergència

  • ACN
  • Dijous, 11 Gener 2018 12:16

Incendi a Llavaneres

Bombers i Mossos d'Esquadra van localitzar dimecres a la tarda, un dia i mig després de l'incii del foc, un cos a l'interior de l'antiga residència geriàtrica que va cremar a Sant Andreu de Llavaneres. El cadàver, encara pendent d'identificar, va ser trobat per un dels gossos rastrejadors dels serveis d'emergència. Cal recordar que a l'edifici, que no funcionava com a residència des de feia uns quatre anys, hi vivien dos extreballadors que patien síndrome de Diògenes. Un d'ells va ser rescatat pels Bombers i va ser traslladat pels serveis mèdics a l'Hospital de Mataró. El segon no es va trobar i des d'aleshores que es buscava entre les deixalles cremades. Tot i que es desconeix la identitat del cos, tot apunta que és el del segon extreballador.

L'incendi es va originar a primera hora del matí al segon pis i es va propagar a la resta de l'edifici, primer a la planta baixa i posteriorment a l'altell superior. A quarts d'una del migdia de dimarts els Bombers van poder accedir a l'interior de l'habitatge amb molta dificultat per treballar a causa de l'acumulació d'objectes i material divers de l'interior. Al llarg del dia hi van treballar fins a quinze unitats dels Bombers, en unes tasques d'extinció del foc que es van allargar a causa de la gran quantitat de combustible acumulat a l'interior.

L'incendi, que ja està del tot apagat, es va produir mentre l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres esperava rebre una ordre judicial que li permetés accedir a l'immoble per retirar les deixalles acumulades al seu interior.