Una gran festa solidària amb La Marató de TV3

Sant Andreu de Llavaneres recupera la tradició de fer una festa matinal per recaptar fons per a la investigació

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 14 Desembre 2017 10:52

Maresme 2017, sander clasen

Llavaneres se suma a la Marató de TV3, que enguany tindrà lloc el diumenge 17 de desembre, amb una acció coordinada entre la Comissió de Festes del municipi i l'Ajuntament. Els organitzadors han dissenyat un programa d’activitats per fomentar la solidaritat dels llavanerencs i llavanerenques entre les 9h i les 14h del migdia.

La jornada s’iniciarà al matí amb una caminada solidària que sortirà des de la Glorieta, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, a les 9 hores. Seguidament, entre les 11h i les 14h tindrà lloc el gruix central d’activitats al parc de Ca l’Alfaro. En aquest espai hi haurà una zona dedicada a tallers, jocs, esports i activitats, una altra dedicada a la venda de productes, i comptarà també amb un escenari en el qual es faran, entre d’altres, actuacions de música i dansa, una flashmob i l’estrena de la banda de músics de Llavaneres.

La Marató d'enguany està dedicada a les malalties infeccioses més greus, com l'hepatitis, la sida, la meningitis, la bronquitis o la tuberculosi.

Música de primera a Llavaneres

A més de l'Ajuntament i la Comissió de Festes, també han col·laborat en l'organització de la jornada un gran nombre de voluntaris, entitats i empreses. Al llarg del matí diverses formacions musicals i artistes participaran de la jornada solidària tocant les seves cançons. En són exemples l'actuació de Sander Clasen, Juan M. Fernàndez i Edu Costa, la Banda de Músics de Llavaneres, el grup La Tardor del Casal de Llavaneres, entre d'altres. També hi haurà una lectura de poemes a càrrec de Josep Maria Asensio i Susana Gil Micó.
L'objectiu és recaptar fons per a la investigació mèdica en l’àmbit del desenvolupament de tractaments més efectius contra els microorganismes de les infeccions.