Sant Andreu és Festa Major a Llavaneres

La programació està pensada perquè petits i grans puguin sentir-se partícips de la torna d'hivern de la Festa Major de la Minerva que es fa al juliol

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dimarts, 28 Novembre 2017 00:00

Maresme 2017, cartell festa major sant andreu de llavaneres

Llavaneres es prepara per gaudir, riure i compartir. Del 30 de novembre al 3 de desembre, arriba una nova edició de la Festa Major de Sant Andreu, segell d'identitat indiscutible de la vila. Els dies de diversió, cultura popular, espectacles i art se succeiran a Llavaneres en una festa en què la Carpa de Circ instal·lada a Ca l'Alfaro tornarà a ser el punt neuràlgic de les activitats organitzades. La Nit Jove, el 3r Concurs de percussió Llavatraka amb la participació de 16 colles, la Nit Revival, el Concert de Jazz de Ginger & The Grumpy Groove i l'espectacle teatral 'Ruth i Mercè. Separades... I què?' són algunes de les propostes més destacades de la festa.

El programa abraça quatre dies, amb alguns actes previs

Programació variada

El programa, a més, inclou també activitats infantils, esportives, gastronòmiques –com la degustació de cuines del món i l'escudella solidària–, altres de tradicionals –com la ballada de sardanes i la cercavila de gegants– i també de culturals –com la visita guiada per la població Llavaneres entre el renaixement i el modernisme i l'exposició de fotografies de Quim Bertran. En referència al programa d'enguany, el regidor de Cultura i Festes i Joventut Xavier Noms assenyala que "ha estat concebut, de nou, amb la finalitat que tots i totes, de petits a grans, hi trobin moments per al record amb una combinació que esperem gaudir-la tots junts i com a exemple de poble alegre, entusiasta i arrelat a les tradicions".

Maresme 2017, festa major sant andreu de llavaneres

Activitats prèvies

Abans de donar el tret de sortida a la Festa Major de Sant Andreu el pròxim dijous dia 30 de novembre, l'Ajuntament proposa diverses activitats prèvies de caràcter cultural, esportiu i de conscienciació social. En aquest darrer cas, el divendres 24 de novembre es llegirà el manifest amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, mentre que l'endemà està previst el teatre-fòrum 'Són coses de nens!' amb l'objectiu de treballar l'assetjament escolar i la corresponsabilitat en l'educació dels fills i filles.