Llavaneres vol reimpulsar la Comissió de Festes

Serà l'encarregada de diversos actes tot l'any

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 16 Novembre 2017 11:04

Llavaneres vol tornar a tenir una Comissió de Festes i és per complir aquest propòsit que la sala de Plens de l'Ajuntament del municipi va acollir una trobada en la qual el regidor de Cultura i Festes, Xavier Noms, va plantejar el nou sistema de funcionament. La Comissió es proposa treballar per equips en funció del calendari festiu a desenvolupar i és per això que espera comptar amb la participació de molts vilatans.
El primer repte per la Comissió de Festes serà l'organització dels actes de suport a la Marató de TV3 amb una convocatòria popular oberta a tothom pel pròxim 17 de desembre.

Reunions mensuals

Pocs dies abans, el dia 14, han previst la constitució oficial de la Comissió de Festes, on s'explicaran les funcions dels diversos càrrecs dins la comissió i s'admetran les candidatures per aquests. La Comissió proposa reunir-se a partir de llavors cada primer dijous de mes al vespre i les subcomissions establiran els seus propis horaris per treballar en les festes. Els interessats en incorporar-se a la feina de la comissió poden informar-se al web www.ajllavaneres.cat.