Un espai de coworking a Llavaneres

L'Ajuntament el posa en marxa amb l'objectiu de generar noves empreses innovadores i competitives

  • Redacció
  • Dilluns, 12 Juny 2017 00:00

Llavaneres Coworking

Ajudar a crear riquesa i llocs de treball, crear noves empreses que puguin innovar i competir, així com generar il·lusió i reforçar el teixit empresarial local són els objectius amb els quals l'Ajuntament de Llavaneres posa en funcionament un nou espai de coworking a les dependències de Ca l'Alfaro. A partir del mes de juliol es podran utilitzar les sales i despatxos disponibles per desenvolupar projectes empresarials, pels quals ja es poden presentar peticions i reserves.

La mesura ha estat impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme per donar resposta a la limitació que suposa pels emprenedors la poca disponibilitat de locals al municipi a preus assequibles i, per altra banda, per donar resposta a les demandes d'emprenedors que sol·liciten espais.

Tres modalitats de participació
A disposició dels empresaris s'ofereixen despatxos per a l'allotjament empresarial, taules de treball i, en tercer lloc, espai d'innovació, racó del cafè i sala polivalent. Els preus dels despatxos i les taules de treball són més baixos pels dos primers anys, fet que pretén facilitar l'impuls de nous projectes.