L'ajuntament subvenciona les empreses que contractin aturats del municipi

El termini de sol·licitud finalitza el 30 de setembre

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 16 Febrer 2017 00:00

Maresme 2014/2015, subvenció llavaneresL'Ajuntament de Llavaneres subvencionarà l'autoocupació i les empreses que contractin aturats del municipi. La finalitat és incentivar la inserció laboral de les persones que es troben en situació d'atur, a la vegada que fomentar la contractació de personal entre les empreses i entitats locals.

Beneficiar el municipi

Les línies de subvenció s’orienten a la contractació de persones aturades per part d'empreses locals inscrites al directori municipal i per part d'entitats locals inscrites al Registre Municipal d'Associacions i Entitats Ciutadanes (RMAEC), i l'autoocupació de persones aturades, amb la finalitat de crear una activitat empresarial.

Inscrits al SOC

En tots els casos, les persones aturades han d’estar inscrites com a demandant d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), amb una antiguitat mínima de 3 mesos i apuntades també a la Borsa de Treball Municipal (Xaloc).
L'Ajuntament mantindrà oberta la convocatòria per a totes les persones físiques i jurídiques que vulguin presentar-s'hi fins al pròxim 30 de setembre.