El bus urbà C22 de Llavaneres incorpora canvis el 2017

La línia modificarà tant horaris com recorreguts per promoure l'ús del transport públic per anar a l'escola

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimarts, 27 Desembre 2016 00:00

Maresme 2014/2015, C22 LLAVANERESLa línia d'autobús C22 que dóna servei a Sant Andreu de Llavaneres patirà canvis en els seus horaris i recorreguts per tal de promoure l'ús del transport públic per anar a l'escola.
A partir del dia 9 de gener l'autobús urbà C22 modifica el seu traçat llarg. Aquest canvi suposa l'eliminació de la parada Can Amat i la reubicació de dues parades: la del Camp de futbol i la de Can Amat/CEIP. L'objectiu és promoure l'ús del transport públic per anar a l'escola.

Les noves parades se situaran al carrer Contrabandistes, una a la porta del pàrquing del camp de futbol antic i l'altra, a la porta de l'escola Jaume Llull.

Pel que fa als horaris i als traçats, també hi haurà alguns canvis. De les expedicions que surten de la plaça de la Vila en direcció a l'Estació, la que actualment surt a les 16.55 h, a partir del 9 de gener, ho farà a les 16.45 h i passarà a fer el nou recorregut llarg. En canvi, l'autobús de les 9.55 h que surt del Centre farà el camí curt.

Per altra banda, l'expedició que surt de l'Estació a les 9.35 h farà el recorregut curt en comptes del llarg, igual que el de les 16.35 h. També canviarà el recorregut de l'expedició que surt a les 8.25 h, però en aquest cas farà el nou trajecte.