Pesolada popular i concurs de cuina, les novetats de la Festa del Pèsol 2016

La festa és un aparador pel món de la restauració

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 15 abril 2016 00:00

Maresme 2014/2015, festa pésol llavaneres

El parc de Ca l'Alfaro es tornarà a convertir el cap de setmana del 16 i 17 d'abril en un gran mercat a l'aire lliure. Un mercat per comprar pèsol garrofal de Llavaneres, protegit amb la marca de garantia de qualitat, i per gaudir d'un extens programa d'activitats, que arriba amb novetats. La visita a la fira es pot completar durant tot el cap de setmana amb la degustació d'alguns dels menús de la 17a Mostra Gastronòmica del Pèsol Garrofal.

Activitats diverses

Diumenge al migdia, a més del tradicional tastet de pèsol, es podrà gaudir d'una pesolada popular que permetrà als visitants dinar en el recinte firal. Dissabte, es repetirà el tast de vins i s'estrenarà el concurs de cuina LlavamasterXef.

A més, durant tot el cap de setmana, s'organitzaran activitats infantils: hi haurà jocs de cucanya, hora del conte, passejada en poni i taller de circ pel carrer de Munt.

La Festa del Pèsol l'organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de Llavaneres, Empresa, Comerç i Turisme amb el suport dels productors de pèsol garrofal, i dels restauradors i comerciants locals.