El PSC demana la dimissió de la regidora socialista de Llavaneres

La direcció comarcal li retira la confiança per entrar al nou govern

  • Redacció-ACN
  • Divendres, 06 Juny 2014 00:00

Maresme 2013, Ajuntament Llavaneres

La direcció comarcal del PSC al Maresme ha demanat la dimissió de la regidora socialista a l’Ajuntament de Llavaneres, Mireia Neira, actual tinent d’alcalde de Mobilitat i Transports. El PSC li ha comunicat a Mireia Neira que ni el partit, ni la federació comarcal dels socialistes, ni l’agrupació local a Llavaneres se senten representats “per la seva actuació” com a regidora. En un escrit enviat a l’Ajuntament, els socialistes li sol·liciten que entregui l’acta “malgrat saber que aquesta acta és personal i que ningú la pot obligar a renunciar”.

També demanen a l’alcalde “que no se la reconegui com a representant del PSC davant de la corporació, ni els seus posicionaments davant el Plenari Municipal com els del PSC”. Segons fonts del PSC, aquesta situació es dóna per l’actitud de la regidora després que es presentés la moció de censura contra l’alcalde Bernat Graupera.

Un grup de regidors de la federació nacionalista, juntament amb els grups d’ERC, Gent de Llavaneres, PSC i SOS Llavaneres, van promoure el canvi d’alcaldia. El PSC havia autoritzat Neira a participar d’aquest procés, però no al fet d’entrar a governar amb un equip que “no coincidia amb el projecte polític que el PSC tenia per a Llavaneres”.