Llavaneres nomena nou alcalde després de la moció de censura

El nou govern de Juan Manuel Garcia encarregarà una auditoria de les finances

  • Redacció-ACN
  • Dilluns, 07 abril 2014 11:00

Maresme 2013, nou govern llavaneres

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres nomenava dissabte passat el seu nou alcalde. El lideratge del govern municipal recau ara en Juan Manuel Garcia d’UDC, exregidor de Via Pública que a mig mandat va ser expulsat del govern municipal per l’alcalde sortint, Bernat Graupera. Els grups de l’oposició -ERC, GLL, PSC i SOS Llavaneres-, amb el suport de quatre dels set regidors que el 2011 anaven a la llista de Graupera, han promogut una moció de censura.

El nou govern municipal està format ara per tres regidors de CiU -Lluís Nogueras, Marta Alsina i el mateix Juan Manuel Garcia, que serà readmès al grup municipal-, tres regidors d’ERC -Joan Mora, Albert Sala i Gemma Martín-, dos regidors de Gent de Llavaneres -Joan Rubal i Emili Minguell-, la regidora socialista Mireia Neira, l’independent de SOS Llavaneres Josep Ruiz i el regidor no adscrit Salvador Ramon.

El nou cartipàs es donarà a conèixer la pròxima setmana, però el nou alcalde ja ha explicat que la primera mesura que prendrà serà l’encàrrec d’una auditoria de les finances municipals amb l’objectiu de conèixer la situació “real” de l’Ajuntament i poder posar ordre a l’economia local abans que acabi el mandat.