Arriba la Fira de sempre amb un dia solidari de propina

El Parc Nou acull les atraccions i els “hippies”, el Parc Central els bars

  • Redacció
  • Divendres, 17 Maig 2013 00:00

fira de mataro

Mataró ja està de Fira. Avui divendres a la tarda ja es començarà a sentir el brogit únic de les atraccions al Parc Nou, juntament amb el fer més alentit de la Fireta de Primavera –els “hippies” de tota la vida– i el cúmul d’olors i sabors de la zona de restauració. En motiu de la Pentacosta –dilluns és festa, dilluns de Fira o de segona Pasqua– Mataró entra en 11 dies de Fira, un més dels que eren habituals. Aquest dia de propina és la principal novetat d’aquest any i serà el dilluns 27 amb finalitat solidària.

Aquest “segon dilluns de fira” es recolliran aliments de 10 a 20h i, a la vegada, es podrà pujar a les atraccions bescanviant un quilo o un litre d’aliments per un tiquet de cada atracció. Es busquen llegums, oli, llet i galetes i les entitats del Tercer Sector beneficiàries seran Càritas Interparroqual i la Creu Roja de Mataró. La iniciativa solidària és del Gremi de Firaires de la província de Barcelona.

Dimecres, meitat de preu

També convé destacar que el dimecres 22 de maig totes les atraccions aniran a meitat de preu, que el mateix dia al matí obre la Fira pels alumnes d’escoles d’educació especial i que el dissabte 18 i dimecres 22 hi haurà música en directe a la zona de bars, al Parc Central.