Bona acollida veïnal a l'instal·lació de càmeres

Una vintena de veïns de les urbanitzacions assisteixen a una reunió informativa

La fórmula mixta d’instal·lació de càmeres de videovigilància a les urbanitzacions de Llavaneres ha tingut bona acollida inicial entre els veïns. A la reunió, que va tenir lloc dissabte 23 de febrer a la Prefectura de la Policia Local, s’havien convocat els veïns d’El Turó de la Glorieta, però també va atreure l’interès de veïns d’Onze Pins i de l’Ametllareda. Una vintena d’assistents van escoltar la proposta, de la mà de l’alcalde, que va estar acompanyat de l’inspector en cap de la Policia Local, Lluís Silva.

L’alcalde, Bernat Graupera, va defensar aquesta aposta per millorar la seguretat ciutadana. Graupera va explicar que el consistori ofereix la tramitació legal de la instal·lació de les càmeres, així com el control permanent a càrrec de la Policia Local. Per la seva banda, la instal·lació i el manteniment de les càmeres haurà de ser finançat pel conjunt de veïns de cada urbanització i/o comunitat.

Segons valoraven tant l’alcalde com l’inspector de la Policia, l’acollida per part dels veïns va ser molt bona. De fet, es van comprometre a estudiar la proposta per portar-la a terme. La intenció del consistori és convocar reunions amb altres urbanitzacions i amb comunitats de propietaris per explicar aquest projecte.